menu

Cinewall Empire

Cinewall Empire
Cinewall Empire Cinewall Empire Cinewall Empire Cinewall Empire Cinewall Empire Cinewall Empire

Hoogte: 215 cm
Breedte: 375 cm
Diepte: 45 cm
Kleur: Cappuccino
 
Maatwerk mogelijk!

In het hart van je huis, pronkt de Empire Cinewall als een prachtig TV wandmeubel. Het middengedeelte is als een venster naar luxe, met een verbluffende marmeren uitstraling die een vleugje elegantie en raffinement toevoegt aan elke omgeving.

Maar de ware schoonheid van de Empire Cinewall zit in de details. De zijkanten zijn uitgevoerd in de warme en uitnodigende kleur Cappuccino, waardoor een perfect contrast ontstaat met de verfijnde marmeren centrale structuur. Dit ontwerp creëert een harmonieuze balans tussen moderniteit en gezelligheid, waardoor je interieur een gevoel van samenhang en sereniteit krijgt.

En laten we de meest betoverende eigenschap niet vergeten: de ingebouwde 3D-sfeerhaard. Met een zachte gloed en realistische vlammen biedt de sfeerhaard de ultieme ambiance voor ontspanning en gezelligheid.

 

Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!