menu
Slaapkamers
Experience Center
Mijdrecht

Slapen op maat

U slaapt ongeveer een derde deel van uw leven. Doe dat dus vooral comfortabel en in stijl. Driehoek Meubelen heeft al 75 jaar ervaring op het gebied van slapen en interieur. Van boxsprings en kasten tot unieke cinewalls en slaapkamerdecoratie. U vindt het allemaal in onze unieke collectie Slapen. Alles in deze continu veranderende collecties is maatwerk. Onze adviseurs geven richting en inspiratie, u bepaalt de kleur(en), het materiaal en het formaat. Zo worden dromen realiteit.

Boxspring Mystique
Boxspring Nashville
Boxspring Butterfly
Boxspring Biarritz
Boxspring Pasco

Slaapcomfort

Driehoek Meubelen biedt het allerhoogste slaapcomfort. Royale luxe bedden en matrassen. Het gevoel van wakker worden in een zeer luxueuze hotelkamer, maar dan iedere dag. In uw eigen huis. Kingsize bedden in iedere vorm of grootte. Geen slaapkamerinterieur is ons te gek. Vertel ons uw wensen en onze adviseurs helpen u graag verder.

Op onze website vindt u meer dan genoeg inspiratie op het gebied van uw slaapkamer. Maar kom vooral naar onze showroom in Amsterdam – en parkeer voor de deur! – om de bedden te testen, de sfeer te proeven en alle mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak of kom spontaan en gezellig langs. Onze adviseurs staan voor u klaar. Tot ziens bij Driehoek Meubelen!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!