menu

Exclusieve Maatwerk Cinewalls


Uw Stijl, Onze Creatie.

Een Cinewall die Uw Stijl Weerspiegelt

Driehoek Meubelen verwelkomt u in de wereld van exclusief design met onze op maat gemaakte cinewalls. Hier heeft u de vrijheid om uw verbeelding de vrije loop te laten. Stel uzelf voor: een tv-wandkast die niet alleen perfect past in uw ruimte maar ook naadloos aansluit bij uw esthetiek. Of u nu een voorkeur heeft voor warme houtnerf of stralende hoogglans, onze cinewalls zijn beschikbaar in maar liefst 50 verschillende kleuren.

Cinewall Boston
Cinewall Boston
Cinewall Empire
Cinewall Empire
Wandmeubel Cinewall Cobra
Wandmeubel Cinewall Cobra
Cinewall Venice Beach
Cinewall Venice Beach
Cinewall Miami
Cinewall Miami
Cinewall Columbus
Cinewall Columbus
Haard / Tv kast Highlife
Haard / Tv kast Highlife
Cinewall Indianapolis
Cinewall Indianapolis
Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!