menu

Cinewall Boston

Cinewall Boston
Cinewall Boston Cinewall Boston Cinewall Boston Cinewall Boston Cinewall Boston Cinewall Boston

Hoogte: 205 cm
Breedte: 360 cm
Diepte: 45 cm
Kleur: Riva Brons Laque Glossy
 
Maatwerk mogelijk!

Geef je woonkamer een ongekend gevoel van luxe met onze moderne cinewall Boston. Deze wand biedt niet alleen een stijlvolle achtergrond voor je tv, maar ook een prachtig display voor je favoriete decoratieve items. Dankzij de slimme opbergruimte kun je al je mediagerelateerde apparaten en accessoires netjes opbergen. Creëer een naadloze en georganiseerde look voor je woonkamer, en geniet van een entertainmentervaring van topklasse.

Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!