Ook in ons Experience center - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu
PARTNERS
in ons Experience center

Stel je een wereld voor waar kunst en vloerontwerp samenkomen in perfecte harmonie. Een wereld waar creativiteit en vakmanschap samensmelten tot een adembenemende visie. Dat is precies wat er gebeurt wanneer kunstenaar Tonny Baars, Angela Gomes en Hollywood Floors Specialist in Maatwerk vloeren de handen ineen slaan, onder de vleugels van Experience center Driehoek Meubelen Mijdrecht.

Hollywood Floors

Hollywood Floors Specialist in Maatwerk vloeren, een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om hun vakmanschap en innovatieve benadering van vloerontwerp. Ze hebben de expertise om de meest prachtige vloeren op maat te maken, met een aandacht voor detail die ongeëvenaard is. Van luxe hardhouten vloeren tot unieke tegelpatronen, ze kunnen elke ruimte transformeren tot een meesterwerk.

Specialist in Maatwerk PVC, Hout, Laminaat en Gietvloeren.

Op zoek naar op maat gemaakte PVC, houten, laminaat- en gietvloeren tegen betaalbare prijzen? Bij Hollywood Floors bent u aan het juiste adres! Met ons vakmanschap en ongeëvenaarde focus op kwaliteit, creëren wij vloeren die zich onderscheiden van de rest.


Meer over Hollywood Floors

Tonny Baars

Tonny Baars, een gerenommeerde kunstenaar bekend om zijn levendige en expressieve werken, heeft een passie voor het creëren van unieke kunstwerken die de ziel raken. Zijn werk ademt leven in elke penseelstreek en zijn kleurenpalet is een symfonie van emotie. De werken van Tonny hebben een onmiskenbaar karakter en een tijdloze schoonheid.

Driehoek Meubelen, een gevestigde naam in de wereld van interieurdesign. Ze begrijpen dat een ruimte pas echt tot leven komt met kunst. Ze hebben een voorliefde voor het ontdekken van nieuwe talenten en het samenbrengen van kunst en design. Driehoek Meubelen is een brug tussen de creatieve wereld van kunst en de praktische wereld van interieur.


Meer over Tonny Baars

Angela Gomes

Angela Gomes, een ware visionair op het gebied van interieurontwerp, heeft een oog voor detail en een voorliefde voor elegantie. Ze begrijpt de kracht van een goed ontworpen ruimte en weet hoe ze kunst en design naadloos kan integreren. Angela heeft de gave om de essentie van een kunstwerk te vangen en deze te laten samensmelten met de omringende elementen.

Driehoek Meubelen begrijpt dat kunst niet alleen een decoratief element is, maar ook een krachtig middel om een ruimte tot leven te brengen. Ze geloven in de emotie en de persoonlijkheid die kunst kan toevoegen aan een interieur. Met Angela Gomes als partner bieden ze hun klanten een unieke ervaring waar kunst en design samenkomen.


Wanddecoratie