menu

Banken / hoekbank op maat


Luxury Lifestyle Maatwerk

Maatwerk bankstel


Perfect afgestemd op uw wensen

Hotel Chique


Metropolitan Luxury

Stel bij ons geheel naar wens uw luxe maatwerk hoekbank samen!

Wij maken de mooiste luxury lifestyle maatwerk topkwaliteit banken, de nieuwste velours hoekbanken, bankstellen en fauteuils voor u op maat in de kleur en de stof die u wenst. We gebruiken daarbij de nieuwste moderne glansstoffen van onze bekende designers. En … alle kussens worden keerbaar gestoffeerd.

Loungebank openings stunt € 2650.-
Lounge bank Chicago
Hoekbank Baobab
Hoekbank Connecticut
Loungebank Beverly Hills € 3995.-
Hoekbank Pitt
Bank Lounge Deep
Bank California
Hoekbank Montgomery
Loungebank Freemount
Hoekbank Arizona
Loungebank Navarro
Hoekbank Lazaro
Hoekbank Alabama
Loungebank Clint
Bank York

Ongeëvenaard comfort: Het comfort van uw bankstel of hoekbank is van cruciaal belang. Met op maat gemaakte banken kunt u rekenen op een ongeëvenaarde zitervaring. We gebruiken hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw bankstel niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitzonderlijk comfortabel om op te ontspannen na een lange dag werken.

Creëer een uniek pronkstuk: Waarom zou u zich tevreden stellen met een generieke bank die u overal ziet? Met een op maat gemaakt bankstel of hoekbank creëert u een uniek pronkstuk dat een statement maakt in uw interieur. Uw bank wordt een gespreksonderwerp waar u trots op kunt zijn, en uw gasten zullen onder de indruk zijn van de stijlvolle uitstraling en het vakmanschap.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen staat uw tevredenheid voorop. Wij nemen de tijd om uw visie werkelijkheid te maken en u te helpen bij het selecteren van de perfecte stoffen, kleuren en ontwerpen. Onze missie is om uw huis te veranderen in een warme en uitnodigende plek waar u met plezier thuiskomt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons team van experts uw woonruimte kan transformeren met een op maat gemaakt bankstel of hoekbank. Ervaar de ultieme combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!