menu

Wandmeubel Cinewall Cobra

Wandmeubel Cinewall Cobra
Wandmeubel Cinewall Cobra Wandmeubel Cinewall Cobra Wandmeubel Cinewall Cobra Wandmeubel Cinewall Cobra Wandmeubel Cinewall Cobra Wandmeubel Cinewall Cobra

Hoogte: 240 cm
Breedte: 320 cm
Diepte: 40 cm
Kleur: Riva brons Laque
 
Maatwerk mogelijk!

Klik hier voor de volledige Cobra Collectie

Onze cinewalls zijn de ultieme keuze voor liefhebbers van home entertainment. Deze multifunctionele meubelstukken combineren opbergmogelijkheden voor audiovisuele apparatuur met een stijlvol ontwerp. Geniet van een naadloze en georganiseerde kijkervaring met de geïntegreerde kabelbeheersystemen en verstelbare planken, terwijl je omringd wordt door de moderne uitstraling van de Cobra Collectie.

Stap binnen in onze meubelwinkel en ontdek de betoverende wereld van de Cobra Collectie. Laat je verrassen door de tijdloze schoonheid, het vakmanschap en de verfijnde elegantie van onze salontafels, eettafels, cinewalls, dressoirs en consoles. Creëer een unieke en luxueuze sfeer in je interieur met de exclusieve meubelen van de Cobra Collectie.

 

Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!