Eettafel Organic - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Eettafel Organic

Hoogte: 76 cm
Breedte: 260 cm
Diepte: 12
cm Kleur: Nightshade Calvalho

Maatwerk mogelijk!

De verbluffende Eettafel Organic. Deze prachtige tafel is een waar meesterwerk dat design, functionaliteit en natuurlijke schoonheid naadloos combineert.

Wat deze eettafel nog specialer maakt, is het tafelblad naar keuze. Wij bieden u de mogelijkheid om uw Eettafel Organic aan te passen met een hoogglans fineer tafelblad. Het hoogglansoppervlak geeft de tafel een verfijnde glans en maakt hem tegelijkertijd gemakkelijk schoon te houden. Of u nu kiest voor een warme houtnerf, het fineer tafelblad voegt een vleugje luxe toe aan uw interieur en zorgt voor een prachtig contrast met de organische vormen.

Klik hier voor de stoelen

 

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Experience Center Driehoek Meubelen gaan stijl en duurzaamheid hand in hand. Wij streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken om meubels te produceren die generaties lang meegaan.

Kustleder Opties

Voor degenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en onderhoudsvriendelijke optie, bieden wij ook prachtige kustleder bekleding voor uw eethoeken. Dit hoogwaardige materiaal combineert comfort en duurzaamheid, terwijl het een vleugje luxe aan uw eetruimte toevoegt.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen geloven we dat uw eetkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar families samenkomen, vrienden genieten van goede gesprekken en bijzondere momenten worden gedeeld. Laat ons u helpen om deze ruimte te transformeren met onze op maat gemaakte eettafels en eethoeken die weelderige materialen, unieke designs en vakmanschap combineren.

Bezoek ons Experience Center vandaag nog en ontdek hoe we uw eetkamer kunnen verrijken met onze prachtige collectie op maat gemaakte eettafels en eethoeken. Samen creëren we een eetruimte die echt van u is.