Eettafel Fishbone - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Eettafel Fishbone

Hoogte: 77 cm
Breedte: 240 cm
Diepte: 120 cm
Kleur: Preto Carvalho

Maatwerk mogelijk!

De ovale vorm van de Eettafel Fishbone is niet alleen een visueel feest, maar het heeft ook een praktisch voordeel. De vloeiende lijnen zorgen ervoor dat er geen scherpe hoeken zijn, waardoor deze tafel uitnodigend en toegankelijk aanvoelt. Of je nu een intiem diner voor twee hebt of een levendige bijeenkomst met vrienden en familie, deze tafel past zich aan en biedt een warm welkom voor iedereen.

Maar dat is niet alles - we begrijpen dat persoonlijke smaak een belangrijke rol speelt bij het creëren van jouw perfecte interieur. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het tafelblad van de Eettafel Fishbone volledig aanpasbaar is. Je hebt de keuze tussen een elegante hoogglans afwerking of een verfijnde fineeruitvoering. Beide opties stralen luxe en verfijning uit, en je kunt degene kiezen die het beste bij jouw stijl en interieur past.

Klik hier voor de stoelen

 

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Experience Center Driehoek Meubelen gaan stijl en duurzaamheid hand in hand. Wij streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken om meubels te produceren die generaties lang meegaan.

Kustleder Opties

Voor degenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en onderhoudsvriendelijke optie, bieden wij ook prachtige kustleder bekleding voor uw eethoeken. Dit hoogwaardige materiaal combineert comfort en duurzaamheid, terwijl het een vleugje luxe aan uw eetruimte toevoegt.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen geloven we dat uw eetkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar families samenkomen, vrienden genieten van goede gesprekken en bijzondere momenten worden gedeeld. Laat ons u helpen om deze ruimte te transformeren met onze op maat gemaakte eettafels en eethoeken die weelderige materialen, unieke designs en vakmanschap combineren.

Bezoek ons Experience Center vandaag nog en ontdek hoe we uw eetkamer kunnen verrijken met onze prachtige collectie op maat gemaakte eettafels en eethoeken. Samen creëren we een eetruimte die echt van u is.