Eettafel Buffalo - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Eettafel Buffalo

Hoogte: 78 cm
Breedte: 280 cm
Diepte: 120 cm
Kleur: Chocolate Carvalho
 
Maatwerk mogelijk!

De Eettafel Buffalo straalt organische gratie uit, met vloeiende lijnen die zorgen voor een harmonieuze symbiose tussen natuur en design. De tafel lijkt bijna te zijn gegroeid, zijn vorm geïnspireerd door de subtiele rondingen en wendingen die in de natuur te vinden zijn. Dit is niet zomaar een meubelstuk; het is een eerbetoon aan de schoonheid van organische vormen, gevangen in duurzaamheid en vakmanschap.

De kleur Chocolate Carvalho, een diepe en rijke tint die doet denken aan weelderig boslandschap, geeft de tafel een warme en uitnodigende uitstraling. Het hout lijkt tot leven te komen en roept gevoelens op van gezelligheid en samenzijn. Of je nu een intiem diner met dierbaren deelt of gasten verwelkomt voor een feestelijke bijeenkomst, de Eettafel Buffalo vormt het perfecte decor voor gezellige momenten.

Klik hier voor de stoelen

 

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Experience Center Driehoek Meubelen gaan stijl en duurzaamheid hand in hand. Wij streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken om meubels te produceren die generaties lang meegaan.

Kustleder Opties

Voor degenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en onderhoudsvriendelijke optie, bieden wij ook prachtige kustleder bekleding voor uw eethoeken. Dit hoogwaardige materiaal combineert comfort en duurzaamheid, terwijl het een vleugje luxe aan uw eetruimte toevoegt.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen geloven we dat uw eetkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar families samenkomen, vrienden genieten van goede gesprekken en bijzondere momenten worden gedeeld. Laat ons u helpen om deze ruimte te transformeren met onze op maat gemaakte eettafels en eethoeken die weelderige materialen, unieke designs en vakmanschap combineren.

Bezoek ons Experience Center vandaag nog en ontdek hoe we uw eetkamer kunnen verrijken met onze prachtige collectie op maat gemaakte eettafels en eethoeken. Samen creëren we een eetruimte die echt van u is.