menu

Haard / Tv kast Highlife

Haard / Tv kast Highlife
Haard / Tv kast Highlife Haard / Tv kast Highlife Haard / Tv kast Highlife Haard / Tv kast Highlife Haard / Tv kast Highlife Haard / Tv kast Highlife

Hoogte: 70 cm
Breedte: 280 cm
Diepte: 40 cm
Kleur: Bronze 2 Carvalho
 
Maatwerk mogelijk!

Een rustige avond, een knisperend vuur en een glas wijn in de hand. De Highlife Tv-kast schenkt u niet alleen een elegante plek voor uw entertainmentapparatuur, maar betovert u ook met de warme gloed van een ingebouwde sfeerhaard. De dansende vlammen creëren een betoverende ambiance die uw avonden omtovert tot onvergetelijke momenten van ontspanning.

Met oog voor detail en vakmanschap is de Highlife Tv-kast vervaardigd in de sublieme kleur Bronze 2 Carvalho. Deze verfijnde tint voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw interieur, terwijl het hoogwaardige hout een duurzame en luxueuze uitstraling biedt. De strakke lijnen en doordachte indeling van het meubel bieden niet alleen een stijlvolle plek voor uw tv en media-apparatuur, maar ook voldoende opbergruimte om uw ruimte netjes en georganiseerd te houden.

 

Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!