menu

Cinewall Indianapolis

Cinewall Indianapolis
Cinewall Indianapolis Cinewall Indianapolis Cinewall Indianapolis Cinewall Indianapolis Cinewall Indianapolis Cinewall Indianapolis

Hoogte: 195 cm
Breedte: 300 cm
Diepte: 50 cm
Kleur: Bronz 2 Laque Glossy
 
Maatwerk mogelijk!

Breng je home entertainment naar een hoger niveau met de adembenemende Cinewall Indianapolis - een ware revolutie in huisbioscoopbeleving. Bij Experience Center Driehoek Meubelen hebben we het perfecte meubelstuk gevonden om jouw woonkamer om te toveren tot een stijlvolle en functionele entertainment beleving.

Met zijn prachtige Bronz 2 Laque Glossy-afwerking voegt de Cinewall Indianapolis een vleugje moderne elegantie toe aan elk interieur. Deze unieke Cinewall biedt niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een slimme en ruimtebesparende oplossing voor al je audiovisuele apparatuur.

 

Exclusieve Design TV-Meubels in 'Metropolitan Luxury' Stijl

Bij Driehoek Meubelen gaan we verder dan alleen maatwerk. Onze Cinewalls worden ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek met oog voor detail en vakmanschap. Elke Cinewall belichaamt onze toewijding aan 'metropolitan luxury', waarbij luxe samensmelt met functionaliteit. Laat u betoveren door het exclusieve design van onze tv-meubels, die niet alleen uw televisie huisvesten maar ook een statement maken in uw woonruimte.

Ontvang Professioneel Advies, Maak Vrijblijvend een Afspraak

Bent u klaar om uw woonruimte te transformeren met een exclusieve cinewall op maat? Meet uw maten op, kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren experts. Of maak een afspraak met onze adviseurs, zodat zij in alle rust een vrijblijvend ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw visie.

Driehoek Meubelen staat klaar om uw dromen om te zetten in tastbare realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van exclusieve maatwerk cinewalls die de grenzen van design overstijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!