Hollywood Floors Laminaat en Gietvloeren - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Hollywood Floors

Specialist in Maatwerk PVC, Hout, Laminaat en Gietvloeren

Op zoek naar op maat gemaakte PVC, houten, laminaat- en gietvloeren tegen betaalbare prijzen? Bij Hollywood Floors bent u aan het juiste adres! Met ons vakmanschap en ongeëvenaarde focus op kwaliteit, creëren wij vloeren die zich onderscheiden van de rest.

Betaalbare Maatwerk Vloeren

Bij Hollywood Floors zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige maatwerk PVC, houten, laminaat- en gietvloeren. Met onze uitgebreide expertise en ervaring bieden wij vloeren van uitzonderlijke kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen.


Kies voor Kwaliteit en Stijl

Wij begrijpen dat uw vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur. Daarom streven wij ernaar om unieke vloeren te creëren die passen bij uw persoonlijke stijl en smaak. Met ons gedegen vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren op de markt.

Wilt u meer informatie over onze maatwerk vloeren of een afspraak maken? Neem dan contact op met Hollywood Floors. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer.

Bezoek ons experience center of maak een afspraak.

 

Kijk ook eens op hollywoodfloors.nl


Bij Hollywood Floors streven we naar het leveren van vloeren van ongeëvenaarde luxe kwaliteit. Dankzij ons volledige eigen beheer kunnen we niet alleen de hoogste kwaliteit garanderen, maar ook onze prijzen betaalbaar houden. Elke vloer in ons assortiment straalt vakmanschap uit en is voorzien van een unieke afwerking. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe vloer inclusief behandeling en vakkundige montage te bestellen.

Vloerverwarming

Bij Hollywood Floors hebben we ruime ervaring in het installeren van diverse vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. We zijn trots op het gebruik van geavanceerde technologieën, waardoor onze vloerdelen perfect afgestemd zijn op deze systemen. Met onze innovatieve technologie kun je genieten van het ultieme comfort en de prachtige uitstraling van onze vloeren, terwijl de warmte gelijkmatig door jouw ruimte wordt verspreid.