menu

Wandkast Rigley

Hoogte: 218 cm
Breedte: 112 cm
Diepte: 44 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Wandkast Rigley biedt plek voor de mooiste accessoires en benadrukt deze nog eens extra door de spiegel. Een oogstrelend object in woonkamer of keuken; dat is met de wandkast Rigley al snel binnen handbereik. Rigley behoeft door het open ontwerp en het klassieke kleurgebruik maar weinig extra’s om een topstuk in het interieur te vormen.

De kasten zijn de finishing touch voor je woonkamer. De kasten zijn functioneel en decoratief. Ze hebben veel ruimte om je boeken, foto’s, souvenirs of andere spullen in te zetten. De kasten hebben open vakken waar je je mooiste spullen in kunt laten zien. De kasten hebben een strakke lijn en een neutrale kleur.

 

Wil je meer weten over de woonkamer Rhode Oklahoma? Kom dan langs bij Experience Center Driehoek Meubelen! Bij ons kun je alle meubels van deze set bekijken, voelen en proberen. Je kunt ook advies krijgen van onze deskundige medewerkers over hoe je de woonkamer Rhode Oklahoma het beste kunt combineren met andere elementen zoals verlichting, vloeren, gordijnen of accessoires.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen staat de klant centraal. Wij luisteren naar je wensen, behoeften en budget. Wij denken met je mee en geven je eerlijk en deskundig advies. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering en montage. Wij staan garant voor een uitstekende service en garantie.

Experience Center Driehoek Meubelen: voor een huis om van te houden!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!