menu

Fauteuil Bizz

Hoogte: 70 cm
Breedte: 110 cm
Diepte: 110 cm
Kleur: Italian Velvet Feather bt6422
 
Maatwerk mogelijk!

De fauteuils zijn de ideale plekken om even tot rust te komen. De fauteuils zijn comfortabel en knus. Ze hebben een zachte bekleding en een stevige leuning. Je kunt de fauteuils plaatsen waar je wilt in de woonkamer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stoffen

Bij Experience Center Driehoek Meubelen begrijpen we dat uw woonkamer een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom hebben we de Woonkamer Oklahoma zorgvuldig samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Onze meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Wil je meer weten over de woonkamer Rhode Oklahoma? Kom dan langs bij Experience Center Driehoek Meubelen! Bij ons kun je alle meubels van deze set bekijken, voelen en proberen. Je kunt ook advies krijgen van onze deskundige medewerkers over hoe je de woonkamer Rhode Oklahoma het beste kunt combineren met andere elementen zoals verlichting, vloeren, gordijnen of accessoires.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen staat de klant centraal. Wij luisteren naar je wensen, behoeften en budget. Wij denken met je mee en geven je eerlijk en deskundig advies. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering en montage. Wij staan garant voor een uitstekende service en garantie.

Experience Center Driehoek Meubelen: voor een huis om van te houden!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!