menu

Loungebank Navarro

Hoogte: 90 cm
Breedte: 415 cm
Diepte: 110 cm
Kleur:Mellow cream 01
 
Maatwerk mogelijk!

Duik in het ultieme comfort en omhels de knusse luxe van de loungebank "Navarro" met teddystof. Deze betoverende bank combineert een onweerstaanbaar zacht gevoel met op maat gemaakt vakmanschap, waardoor je een oase van gezelligheid en ontspanning creëert in jouw interieur.

De loungebank "Navarro" straalt een gevoel van warmte en comfort uit, dankzij de zachte en pluizige teddystof die je uitnodigt om jezelf erin te nestelen. Het ontwerp is eigentijds en veelzijdig, waardoor het perfect past in zowel moderne als traditionele interieurs. Met zijn vloeiende lijnen en weelderige uitstraling is de "Navarro" een ware blikvanger in elke ruimte waarin hij zich bevindt.

 

Wil je meer weten over de woonkamer Rhode Oklahoma? Kom dan langs bij Experience Center Driehoek Meubelen! Bij ons kun je alle meubels van deze set bekijken, voelen en proberen. Je kunt ook advies krijgen van onze deskundige medewerkers over hoe je de woonkamer Rhode Oklahoma het beste kunt combineren met andere elementen zoals verlichting, vloeren, gordijnen of accessoires.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen staat de klant centraal. Wij luisteren naar je wensen, behoeften en budget. Wij denken met je mee en geven je eerlijk en deskundig advies. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering en montage. Wij staan garant voor een uitstekende service en garantie.

Experience Center Driehoek Meubelen: voor een huis om van te houden!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!