menu

Coffee table Slice

Hoogte: 35 cm
Breedte: 112 cm
Diepte: 112 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Salontafel Slice geeft een nieuwe definitie aan de salontafel. Deze salontafel bestaat uit een kleiner bovenblad met een goudkleurige zijkant. De cirkel lijkt te balanceren op de robuuste onderlaag met zwarte zijkant. Het gladde, bijna spiegelende effect van de bovenkant van deze salontafel en de dynamiek van het ontwerp maken dat de Slice in je huiskamer solide en stijlvol in het oog springt.

De salontafel is een praktisch en stijlvol meubelstuk dat de loungebank complementeert. De salontafel heeft een strak design. Je kunt er je drankjes, hapjes, boeken of decoraties op kwijt.

 

Wil je meer weten over de woonkamer Rhode Oklahoma? Kom dan langs bij Experience Center Driehoek Meubelen! Bij ons kun je alle meubels van deze set bekijken, voelen en proberen. Je kunt ook advies krijgen van onze deskundige medewerkers over hoe je de woonkamer Rhode Oklahoma het beste kunt combineren met andere elementen zoals verlichting, vloeren, gordijnen of accessoires.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen staat de klant centraal. Wij luisteren naar je wensen, behoeften en budget. Wij denken met je mee en geven je eerlijk en deskundig advies. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering en montage. Wij staan garant voor een uitstekende service en garantie.

Experience Center Driehoek Meubelen: voor een huis om van te houden!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!