Barkruk Times - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Barkruk Times

Hoogte: 65 cm
Breedte: 50 cm
Diepte: 50 cm
Kleur: Silent 01
 
Maatwerk mogelijk!

De ergonomisch ontworpen zitting van de Barkruk Times nodigt uit tot langdurig comfort, of je nu ontspannen dineert met vrienden of geniet van een verfrissend drankje na een lange dag. De subtiel gebogen rugleuning biedt de perfecte hoeveelheid ondersteuning, terwijl de slanke poten voor stabiliteit zorgen zonder afbreuk te doen aan de verfijnde uitstraling.

Vind de perfecte eetkamerstoelen bij Driehoek Meubelen

Een eetkamerstoel is een belangrijk onderdeel van uw eetkamer. Het is het meubelstuk waar u urenlang op zit, dus het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bij Experience Center Driehoek Meubelen vindt u een grote collectie eetkamerstoelen, zodat u zeker de perfecte match vindt voor uw eettafel.

Onze collectie eetkamerstoelen bestaat uit stoelen met en zonder armleuning, eetkamerbanken en barkrukken. We hebben stoelen in alle stijlen, van modern tot design en romantisch. Ook kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Om u te helpen de juiste eetkamerstoelen te vinden, hebben we een groot aantal opstellingen gemaakt met tafels en stoelen in alle stijlen en kleuren. Zo kunt u inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van hoe de stoelen in uw eetkamer zouden staan.

Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat u informeren over uw specifieke wensen. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen de perfecte eetkamerstoelen te vinden.