menu

Barkruk Hennes

Hoogte: 68 cm
Breedte: 45 cm
Diepte: 50 cm
Kleur: Ontario Frog
 
Maatwerk mogelijk!

Een van de meest opvallende kenmerken van de Barkruk Henes is de verbluffende stofkeuze: de exclusieve Ontario Frog. Deze stof voelt niet alleen luxueus aan, maar straalt ook een subtiele elegantie. De diepe, rijke grijstint van de Ontario Frog stof geeft een vleugje frisheid en sereniteit aan de barkruk, terwijl het tijdloze ontwerp ervoor zorgt dat deze barkruk naadloos opgaat in verschillende interieurstijlen.

Het verfijnde metalen onderstel van de barkruk zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar voegt ook een vleugje moderniteit toe aan het geheel.

 

Vind de perfecte eetkamerstoelen bij Driehoek Meubelen

Een eetkamerstoel is een belangrijk onderdeel van uw eetkamer. Het is het meubelstuk waar u urenlang op zit, dus het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bij Experience Center Driehoek Meubelen vindt u een grote collectie eetkamerstoelen, zodat u zeker de perfecte match vindt voor uw eettafel.

Onze collectie eetkamerstoelen bestaat uit stoelen met en zonder armleuning, eetkamerbanken en barkrukken. We hebben stoelen in alle stijlen, van modern tot design en romantisch. Ook kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Om u te helpen de juiste eetkamerstoelen te vinden, hebben we een groot aantal opstellingen gemaakt met tafels en stoelen in alle stijlen en kleuren. Zo kunt u inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van hoe de stoelen in uw eetkamer zouden staan.

Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat u informeren over uw specifieke wensen. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen de perfecte eetkamerstoelen te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!