menu

Salontafel Cobra

De Cobra Collectie is een viering van elegantie en vakmanschap. Elk stuk is met zorg vervaardigd met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. De salontafels zijn ware kunstwerken, met hun slanke vormen en prachtige afwerkingen. Ze zijn ontworpen om het middelpunt van je woonkamer te zijn, een plek waar je je kopje koffie kunt neerzetten terwijl je geniet van de esthetiek en functionaliteit van het meubelstuk.

Klik hier voor de volledige Cobra Collectie

Eindeloze Kleurmogelijkheden

Laat uw creativiteit de vrije loop met ons uitgebreide kleurenpalet. Onze salontafels kunnen worden afgewerkt in vele RAL-kleuren, zodat u kunt kiezen uit subtiele tinten die harmoniëren met uw huidige interieur of juist opvallende accenten die een statement maken. Of het nu gaat om een witte salontafel of een gedurfde en levendige kleur, wij maken het voor u mogelijk.

Bezoek Ons Experience Center

Wij nodigen u uit om ons Experience Center te bezoeken en de prachtige wereld van op maat gemaakte salontafels te ontdekken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze die past bij uw stijl, behoeften en budget.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!