menu

Salontafel Figo

Hoogte: 42 cm
Breedte: 100 cm
Diepte: 100cm
Kleur: Bronze2 Carvalho
 
Maatwerk mogelijk!

Onze salontafels worden op maat gemaakt, zodat je de perfecte afmetingen kunt kiezen die passen bij jouw woonruimte. Of je nu een compact appartement hebt of een ruime villa, wij kunnen een salontafel creëren die naadloos past bij jouw interieur. Met onze op maat gemaakte service kun je de lengte, breedte en hoogte specificeren om ervoor te zorgen dat de salontafel perfect aansluit bij jouw behoeften.

 

 

Eindeloze Kleurmogelijkheden

Laat uw creativiteit de vrije loop met ons uitgebreide kleurenpalet. Onze salontafels kunnen worden afgewerkt in vele RAL-kleuren, zodat u kunt kiezen uit subtiele tinten die harmoniëren met uw huidige interieur of juist opvallende accenten die een statement maken. Of het nu gaat om een witte salontafel of een gedurfde en levendige kleur, wij maken het voor u mogelijk.

Bezoek Ons Experience Center

Wij nodigen u uit om ons Experience Center te bezoeken en de prachtige wereld van op maat gemaakte salontafels te ontdekken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze die past bij uw stijl, behoeften en budget.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!