Boxspring Eastpoint - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Boxspring Eastpoint

Hoogte: Hoogte 200 cm
Breedte: 200 cm
Bedmaat: 180 x 200 cm
Kleur: Genova 103
 
Maatwerk mogelijk!

De Eastpoint Boxspring is bekleed met een glansstof die een vleugje luxe toevoegt aan de slaapkamer. Het materiaal voelt zijdezacht aan en nodigt uit om in bed te duiken en te ontspannen na een lange dag. Bovendien is de stof duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat jouw Eastpoint Boxspring er altijd als nieuw uitziet.

Volledige Slaapkameroplossingen

Onze diensten gaan verder dan alleen bedden en boxsprings. We bieden een uitgebreide reeks slaapkamermeubels. Bovendien kunnen we zelfs slaapkamereilanden creëren die een vleugje luxe toevoegen aan uw persoonlijke ruimte.

Ontdek Luxe en Comfort met Op Maat Gemaakte Slaapkamers

Bij Experience Center Driehoek Meubelen draait alles om jouw unieke slaapkamer. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerp, van het kiezen van de juiste meubels tot het realiseren van een slaapkamer die je met trots kan laten zien. Wij geloven dat je slaapkamer een weerspiegeling moet zijn van wie je bent, en ons assortiment op maat gemaakte slaapkamers, boxsprings en meubels helpt je om dit te bereiken.

Klaar om jouw slaapkamer om te toveren tot een oase van comfort en stijl? Bezoek Experience Center Driehoek Meubelen in Mijdrecht en laat onze experts je helpen bij het creëren van de slaapkamer van je dromen.