Boxspring Biarritz met bankje nu € 4950.- - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Boxspring Biarritz met bankje nu € 4950.-

Prijs: Van € 6250.- nu € 4950.-

Hoogte: 200 cm
Breedte: 300 cm
Diepte: 180 x 200 cm
Kleur: Lilly 14
 
Maatwerk mogelijk!

Ontdek de ultieme slaapervaring met de Biarritz Boxspring - de perfecte combinatie van luxe, comfort en stijl. Met zijn op maat gemaakte ontwerp is de Biarritz Boxspring de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een bed dat aan al hun wensen voldoet.

Het eerste wat opvalt aan de Biarritz Boxspring is het prachtige hoofdbord. Met zijn elegante en eigentijdse design voegt het hoofdbord een vleugje verfijning toe aan elke slaapkamer. Of je nu een modern interieur hebt of een meer klassieke stijl verkiest, het hoofdbord van de Biarritz Boxspring past perfect bij elke inrichting.

 

Volledige Slaapkameroplossingen

Onze diensten gaan verder dan alleen bedden en boxsprings. We bieden een uitgebreide reeks slaapkamermeubels. Bovendien kunnen we zelfs slaapkamereilanden creëren die een vleugje luxe toevoegen aan uw persoonlijke ruimte.

Ontdek Luxe en Comfort met Op Maat Gemaakte Slaapkamers

Bij Experience Center Driehoek Meubelen draait alles om jouw unieke slaapkamer. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerp, van het kiezen van de juiste meubels tot het realiseren van een slaapkamer die je met trots kan laten zien. Wij geloven dat je slaapkamer een weerspiegeling moet zijn van wie je bent, en ons assortiment op maat gemaakte slaapkamers, boxsprings en meubels helpt je om dit te bereiken.

Klaar om jouw slaapkamer om te toveren tot een oase van comfort en stijl? Bezoek Experience Center Driehoek Meubelen in Mijdrecht en laat onze experts je helpen bij het creëren van de slaapkamer van je dromen.