menu

Stoel Winnipeg

Hoogte: 90 cm
Breedte: 64 cm
Diepte: 69 zitdiepte
Kleur: In vele kleuren leverbaar
 
Maatwerk mogelijk!

Stoel Winnipeg: Comfortabel en stijlvol

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle stoel voor in uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan is de Stoel Winnipeg van Experience Center Driehoek Meubelen een uitstekende keuze. Deze stoel heeft een heerlijk zitcomfort dankzij de zachte vulling en de gestoffeerde leuningen. De stoel is verkrijgbaar in twee prachtige glansstoffen, maar ook in vele andere stoffen. Zo vindt u zeker een stoel die perfect in uw interieur past.

Waarom u de Stoel Winnipeg

  • Heerlijk zitcomfort dankzij de zachte vulling en de gestoffeerde leuningen
  • Stijlvolle uitstraling
  • In de winkel in twee verschillende designs
  • Verkrijgbaar in vele verschillende stoffen

Vind de perfecte eetkamerstoelen bij Driehoek Meubelen

Een eetkamerstoel is een belangrijk onderdeel van uw eetkamer. Het is het meubelstuk waar u urenlang op zit, dus het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bij Experience Center Driehoek Meubelen vindt u een grote collectie eetkamerstoelen, zodat u zeker de perfecte match vindt voor uw eettafel.

Onze collectie eetkamerstoelen bestaat uit stoelen met en zonder armleuning, eetkamerbanken en barkrukken. We hebben stoelen in alle stijlen, van modern tot design en romantisch. Ook kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Om u te helpen de juiste eetkamerstoelen te vinden, hebben we een groot aantal opstellingen gemaakt met tafels en stoelen in alle stijlen en kleuren. Zo kunt u inspiratie opdoen en een goed beeld krijgen van hoe de stoelen in uw eetkamer zouden staan.

Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat u informeren over uw specifieke wensen. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te helpen de perfecte eetkamerstoelen te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!