menu

Coffee table Slice

Hoogte: 35 cm
Breedte: 112 cm
Diepte: 112 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Salontafel Slice geeft een nieuwe definitie aan de salontafel. Deze salontafel bestaat uit een kleiner bovenblad met een goudkleurige zijkant. De cirkel lijkt te balanceren op de robuuste onderlaag met zwarte zijkant. Het gladde, bijna spiegelende effect van de bovenkant van deze salontafel en de dynamiek van het ontwerp maken dat de Slice in je huiskamer solide en stijlvol in het oog springt.

 

Eindeloze Kleurmogelijkheden

Laat uw creativiteit de vrije loop met ons uitgebreide kleurenpalet. Onze salontafels kunnen worden afgewerkt in vele RAL-kleuren, zodat u kunt kiezen uit subtiele tinten die harmoniƫren met uw huidige interieur of juist opvallende accenten die een statement maken. Of het nu gaat om een witte salontafel of een gedurfde en levendige kleur, wij maken het voor u mogelijk.

Bezoek Ons Experience Center

Wij nodigen u uit om ons Experience Center te bezoeken en de prachtige wereld van op maat gemaakte salontafels te ontdekken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze die past bij uw stijl, behoeften en budget.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!