menu

Wandkast Jamerson

Hoogte: 210 cm
Breedte: 110 cm
Diepte: 39 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Wandkast Jameson bewijst hoe praktisch en verfijnd eenvoudig kunnen samengaan. Een kast met twee deurtjes en vier planken vormen een perfecte balans in deze display. Uitstallen en opbergen wordt met deze retro wandkast een plezierige activiteit want het resultaat is gegarandeerd een elegant succes. Let ook op de knipoog van het asymmetrische kleurgebruik in de poten van de kast.

 

Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor duurzaamheid en schoonheid die vele jaren meegaan. Bovendien worden onze wandkasten op maat gebouwd met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook jouw dagelijkse leven gemakkelijker maken door voldoende opbergruimte te bieden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze wandkasten op maat te bieden hebben. Van slimme ingebouwde verlichting tot geavanceerde opslagoplossingen, we zullen al jouw wensen te voldoen. Bovendien hebben we een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern, zodat je zeker een ontwerp zult vinden dat bij jouw smaak en interieur past.

Wacht niet langer om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bezoek ons Experience Center en ervaar de magie van onze kasten op maat. Kies voor kwaliteit, kies voor aanpassing, kies voor Experience Center Driehoek Meubelen. Samen maken we van jouw huis een plek waar je keer op keer van zult genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!