menu

Wand haard kast Indiana

Hoogte: 235 cm
Breedte: 418 cm
Diepte: 45 cm
Kleur: Choco Laque Glossy
 
Maatwerk mogelijk!

De blikvanger van dit wandmeubel is de prachtige sierhaard, die een vleugje magie toevoegt aan elke ruimte. De realistische vlammen dansen zachtjes over de houtblokken, waardoor u het gevoel krijgt dat u voor een echte open haard zit, maar dan zonder de rommel en de moeite van het houtvuur. De instellingen zorgen ervoor dat u het hele jaar door van de gezelligheid van de haard kunt genieten.

U kunt de "Indiana" persoonlijk uitproberen, de sfeerverlichting aanpassen en de haard in actie zien. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en om uw vragen te beantwoorden.

 

Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor duurzaamheid en schoonheid die vele jaren meegaan. Bovendien worden onze wandkasten op maat gebouwd met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook jouw dagelijkse leven gemakkelijker maken door voldoende opbergruimte te bieden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze wandkasten op maat te bieden hebben. Van slimme ingebouwde verlichting tot geavanceerde opslagoplossingen, we zullen al jouw wensen te voldoen. Bovendien hebben we een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern, zodat je zeker een ontwerp zult vinden dat bij jouw smaak en interieur past.

Wacht niet langer om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bezoek ons Experience Center en ervaar de magie van onze kasten op maat. Kies voor kwaliteit, kies voor aanpassing, kies voor Experience Center Driehoek Meubelen. Samen maken we van jouw huis een plek waar je keer op keer van zult genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!