menu

Fauteuil Stelton

Prijs: € 975,- per stuk

Hoogte: 75 cm
Breedte: 100 cm
Diepte: 85 cm
Kleur: Perfect Harmony 52
 
Maatwerk mogelijk!

De Fauteuils waarin u kunt wegdromen

Onze fauteuils zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een uitnodiging om te ontspannen en tot rust te komen. Of u nu kiest voor een klassiek ontwerp of een eigentijdse stijl, onze fauteuils bieden uitzonderlijk comfort en ondersteuning. Plaats ze bij uw favoriete leeshoek of creëer een gezellige zithoek waar u kunt genieten van een moment voor uzelf.

 

Ontdek de Mogelijkheden

We nodigen je uit om ons Experience Center te bezoeken en op maat gemaakte fauteuils zelf te ervaren. Onze medewerkers staan klaar om je te begeleiden door de opties, advies te geven en jouw visie werkelijkheid te laten worden. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor jouw woonkamer of een knusse hoek om te lezen, bij Driehoek Meubelen vinden we de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort.

Investeer in Luxe

Met onze op maat gemaakte fauteuils investeer je niet alleen in comfort en stijl, maar ook in vakmanschap en duurzaamheid. Laat jouw fauteuil een weerspiegeling zijn van jouw verfijnde smaak en laat het een verhaal vertellen dat de tand des tijds doorstaat.

Ontdek Jouw Perfecte Op Maat Gemaakte Fauteuil

Ga voor ultiem comfort en stijl met onze op maat gemaakte fauteuils. Bezoek ons Experience Center vandaag nog en laat onze experts je begeleiden bij het creëren van een fauteuil die perfect past bij jouw wensen en behoeften. Driehoek Meubelen - waar meubels meer zijn dan slechts meubels.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!