Eettafel Avalon - Driehoek Meubelen Mijdrecht
menu

Eettafel Avalon

Hoogte: 76 cm
Breedte: 115 cm
Diepte:230 cm
Kleur: Brons travertijn

De Avelon: een eettafel die past in elk interieur

De Avelon is een elegante eettafel met een ovale vorm en een kruispoot. De tafel is gemaakt van bronskleurig travertijn, een natuursteen met een warme uitstraling. De kruispoot is gemaakt van zwart metaal en zorgt voor een stoere touch.

De Avelon is een echte eyecatcher in elk interieur. De ovale vorm geeft de tafel een speelse uitstraling, terwijl de bronskleurige travertijn zorgt voor een chique touch. De kruispoot is een stoer detail dat de tafel een eigen karakter geeft.

De Avelon is perfect voor gezinnen met kinderen. De ovale vorm biedt voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten. De tafel is ook gemakkelijk schoon te houden.

Kom snel langs bij Driehoek Meubels in Mijdrecht om de Avelon te bekijken!

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij Experience Center Driehoek Meubelen gaan stijl en duurzaamheid hand in hand. Wij streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Onze vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken om meubels te produceren die generaties lang meegaan.

Kustleder Opties

Voor degenen die op zoek zijn naar een eigentijdse en onderhoudsvriendelijke optie, bieden wij ook prachtige kustleder bekleding voor uw eethoeken. Dit hoogwaardige materiaal combineert comfort en duurzaamheid, terwijl het een vleugje luxe aan uw eetruimte toevoegt.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen geloven we dat uw eetkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar families samenkomen, vrienden genieten van goede gesprekken en bijzondere momenten worden gedeeld. Laat ons u helpen om deze ruimte te transformeren met onze op maat gemaakte eettafels en eethoeken die weelderige materialen, unieke designs en vakmanschap combineren.

Bezoek ons Experience Center vandaag nog en ontdek hoe we uw eetkamer kunnen verrijken met onze prachtige collectie op maat gemaakte eettafels en eethoeken. Samen creëren we een eetruimte die echt van u is.