Ovale eethoek

Een unieke ovale eethoek met eetbank en prachtige stoelen.

Een unieke ovale eettafel met moderne kruispoot en glasplaat en daarbij, een ovale bank die prachtig meeloopt in de vorm van de tafel. Verder hebben wij daar 3 eetstoelen bij die een ander design stof hebben, zodat u daar een keuze in kan maken. De stoelen zijn uitgevoerd met een leuning en in de rug een steunende vorm zodat u geniet van een heerlijk zitcomfort.Eethoeken

In onze winkel vindt u een grote collectie aan eethoeken en stoelen. Modern, trendy en Italiaans. Eigenlijk is eethoeken niet het goede woord, want ook deze meubels kunt u zelf combineren. Wij hebben vele opstellingen gemaakt met tafels en stoelen in alle stijlen en kleuren. De stoelen kunt u ook weer aanpassen: bijvoorbeeld leder of stof.
Bij veel tafels kunt u zelfs de maat bepalen, of de kleur en de metaalsoort. Kom vrijblijvend naar onze winkel en laat u informeren wat uw specifieke wensen zijn.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!