menu

Over ons

Al 75 jaar is Driehoek Meubelen een begrip. Een familiebedrijf in 1947 opgericht door Joop Verheijen. Sinds midden jaren ’90 is Danny Verheijen het gezicht van de zaak. De interieur passie stroomt Danny door de aderen en ook door die van zijn team. Alle medewerkers zijn geschoold in het vak en kunnen u volledig informeren en adviseren.

Op meerdere plekken is Driehoek Meubelen gevestigd geweest, maar sinds 2023 vindt u ons aan de Dorpsstraat 74 3641 ED Mijdrecht

Onze collecties zijn niet alleen luxury en exclusief, maar voor iedereen ook toegankelijk. Omdat al onze meubels met liefde volledig op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Al wat u in onze showroom ziet kan in ieder gewenst formaat worden aangepast. En zo past het altijd perfect in uw interieur. Onze interieuradviseurs staan u graag bij als het gaat om het inrichten van uw woning; van woonkamer tot slaapkamer. Van a to z in de puntjes, geheel verzorgd en opgeleverd, inclusief onze unieke accessoires. Zo maken we woondromen waar. Binnenkort die van u?

Laat u niet alleen inspireren door onze website, maar kom vooral langs in onze showroom. Voel daar de sfeer van Driehoek Meubelen. We bespreken graag alle mogelijkheden.

Gerealiseerde Projecten
Meubeladvies
Onze meubelmerken
Ingezonden foto's
De geschiedenis
Reviews
Begane grond Driehoek Meubelen Mijdrecht
Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!