menu

Wandkast Rigley

Hoogte: 218 cm
Breedte: 112 cm
Diepte: 44 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Wandkast Rigley biedt plek voor de mooiste accessoires en benadrukt deze nog eens extra door de spiegel. Een oogstrelend object in woonkamer of keuken; dat is met de wandkast Rigley al snel binnen handbereik. Rigley behoeft door het open ontwerp en het klassieke kleurgebruik maar weinig extra’s om een topstuk in het interieur te vormen.

 

Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor duurzaamheid en schoonheid die vele jaren meegaan. Bovendien worden onze wandkasten op maat gebouwd met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook jouw dagelijkse leven gemakkelijker maken door voldoende opbergruimte te bieden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze wandkasten op maat te bieden hebben. Van slimme ingebouwde verlichting tot geavanceerde opslagoplossingen, we zullen al jouw wensen te voldoen. Bovendien hebben we een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern, zodat je zeker een ontwerp zult vinden dat bij jouw smaak en interieur past.

Wacht niet langer om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bezoek ons Experience Center en ervaar de magie van onze kasten op maat. Kies voor kwaliteit, kies voor aanpassing, kies voor Experience Center Driehoek Meubelen. Samen maken we van jouw huis een plek waar je keer op keer van zult genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!