menu

Dressoir Dax

Hoogte: 80 cm
Breedte: 220 cm
Diepte: 45 cm
Kleur: Brass Gold
 
Maatwerk mogelijk!

Dressoir Dax is een kast die je er in ieder interieur graag bij hebt. De bijna oneindige ruimte in en op het dressoir is onmisbaar in je woonkamer. Het ontwerp van Dax is perfect in balans met het goudkleurige RVS onderstel dat de kast wat minder massief maakt. Twee goudkleurige deuren springen in het oog van dit verder matzwarte dressoir.

 

 

Uw Visie, Onze Vakmanschap

Bij Experience Center Driehoek Meubelen zijn we trots op ons vakmanschap. Onze meubelmakers zijn ware kunstenaars die met passie en precisie werken om uw droom werkelijkheid te maken. Met jarenlange ervaring in het creëren van op maat gemaakte meubelstukken, garanderen we dat uw dressoir niet alleen een pronkstuk zal zijn, maar ook functioneel en duurzaam voor dagelijks gebruik.

Stap Binnen in Onze Showroom

Ons team van interieuradviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het perfecte design, de materialen en de afwerkingen die bij uw levensstijl passen.

Bij Experience Center Driehoek Meubelen streven we ernaar om niet alleen meubels te verkopen, maar om inspiratie te bieden en uw huis te verrijken met tijdloze stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw reis naar het perfecte op maat gemaakte dressoir te beginnen. Samen creëren we een meesterwerk dat uw huis siert en uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Ervaar de magie van op maat gemaakte dressoirs bij Experience Center Driehoek Meubelen - waar uw visie onze passie wordt!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!